Kanske Idag - en undervisningsbok om den sista tiden!

För er som är intresserade av den sista tiden och gärna vill lära er mer om det så tänkte jag tipsa om en jättebra undervisningsbok som även fungerar som andaktsbok för 90 dagar. Kanske Idag heter den och är skriven av Tim LaHaye och Jerry B. Jenkins som också är författare till Left Behind-serien.
     Boken är uppbyggd så att varje kapitel börjar med ett bibelcitat som på något sätt berör den sista tiden, sen är det lite undervisning utifrån bibelcitatet och avslutningsvis en kort bön som man kan be om man vill. Sen väljer man såklart själv om man vill läsa ett kapitel varje dag eller om man vill ta mer i taget eller bara läsa lite då och då. :)



Så här står det på baksidan av boken:

Kanske idag är en unik undervisningsandaktsbok som ger läsaren en djupdykning i vad Bibeln säger om Jesu andra tillkommelse. Varje andakt tar upp ett bibelställe och en bön som inspirerar dig att leva med ett rätt perspektiv på evigheten. En andaktsbok för dig som är intresserad av det profetiska i Bibeln.

28 procent. Så stor del av Bibeln handlar om profetior. Men väldigt få fokuserar sina bibelstudier på profetiorna, oftast för att ämnet känns alltför förvirrande. Om det gäller dig, låt Tim LaHaye och Jerry B. Jenkins åskådliggöra principerna för Jesu återkomst - på ett lättläst sätt, som kommer att hjälpa dig att vara konsekvent i ditt andaktsliv.

De här betraktelserna kommer att:
• Ge dig en bättre förståelse för Bibelns profetior om vår framtid.
• Uppmuntra och inspirera dig till att fokusera på Kristi återkomst.
• Hjälpa dig att leva ditt liv i ljuset av Hans återkomst.


Är du intresserad av att köpa den så kan du göra det bland annat här för bara 59 kronor. Det är rea nu, so go for it. :)

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

Mail: (det är bara vi som ser den!)

Hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback
Follow toliveforchrist

Jesussajten.se


RSS 2.0