Fjärde punkten - Jesus kommer tillbaka och Satan binds i tusen år.

Nu kommer den fjärde punkten utifrån det här inlägget.

• Jesus kommer tillbaka och Satan binds i tusen år.

Då vedermödans sju år är slut kommer Jesus att bokstavligt talat komma tillbaka till jorden. Detta kan vi läsa om i Bibeln i bland annat Matt 24:29-30: Strax efter de dagarnas nöd skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken. Stjärnorna skall falla från himlen, och himlens krafter skall skakas. Då skall Människosonens tecken synas på himlen, och jordens alla folk skall jämra sig, när de ser Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet.


(Bilden är hittad via Google.)

I Upp 20:1-2 kan vi läsa: Och jag såg en ängel komma ner från himlen med nyckeln till avgrunden och en stor kedja i handen. Och han grep draken, den gamle ormen, det är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år.

Här är det alltså något nytt som tar sin början. Jesus kommer tillbaka, Satans världsrike tar slut och han binds för tusen år…

/ Erica


Kommentarer
Skrivet av: Anonym

aa de e inte så bra att de brann:(

2009-09-09 @ 21:14:29
URL: http://katrinc.blogg.se/
Skrivet av: Mandy

Jag är finska :) Ja visst är det..

2009-09-10 @ 07:55:55
URL: http://mizzmandy.blogg.se/
Skrivet av: rebecca

När kommer han till jorden då?svar: Åh det låter rätt gott!! :D

2009-09-10 @ 14:58:30
URL: http://beccsbox.blogg.se/
Skrivet av: SimonSvensson [ZvenZon.blogg.se]

Sv: jo men alla har rätt att läsa på distans ifall du skulle vilja det. Men dom flesta skolorna är för lata.. :/Ja Idol är helt suvve! =D

Jag gillade grymt Felix, som sjön i tisdags! =D

2009-09-10 @ 21:33:44
URL: http://zvenzon.blogg.se/
Skrivet av: Caroline, LINA FRANKღ

Sov gott :)

2009-09-13 @ 01:57:46
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Skrivet av: ÅKE MÖLLESJÖ

GUDS FOLK SKALL FÖRVANDLAS.."VAD JAG NU SÄGER ER ÄR ETT MYSTERIUM: VI SKALL INTE ALLA DÖ, MEN VI SKALL FÖRVANDLAS, I ETT NU, PÅ ETT ÖGONBLICK, VID DEN SISTA BASUNENS LJUD. TY DEN KOMER ATT LJUDA, OCH DÅ UPPSTÅR DE DÖDA I OFÖRGÄNGLIG GESTALT, OCH VI FÖRVANDLAS. DETTA OFÖRGÄNGLIGA MÅSTE KLÄS I OFÖRGÄNGLIGHET OCH DETTA DÖDA KLÄS I ODÖDLIGHET.. MEN NÄR DET FÖRGÄNGLIGA KLÄS I OFÖRGÄNGLIGHET, DÅ BLIR DET DÖDLIGA ODÖDLIGT, DÅ BLIR DET SOM BIBELN SÄGER: DÖDEN ÄR UPPSLUKAD OCH SEGERN ÄR VUNNEN. DÖD, VAR ÄR DIN SEGER? DÖD, VAR ÄR DIN UDD?" 1 KOR 15:51-55.. DE SOM LEVER VID KRISTI ANDRA ANKOMST BEHÖVER INTE FÖRST DÖ FÖR ATT VÄCKAS UPP IGEN, MEN ALLA BEHÖVER VI FÖRVANDLAS TILL OFÖRGÄNGLIGHET OCH ODÖDLIGHET. NÄR DET SKER BLIR GUDS VILJA FÖRVERKLIGAD OCH VI KAN JUBLA.. LÅT OSS TILL DESS TA VARA PÅ GUDS VILJA NEDTECKNAD I HANS ORD!!

2009-09-23 @ 10:36:39

Skriv din kommentar här:

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

Mail: (det är bara vi som ser den!)

Hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback
Follow toliveforchrist

Jesussajten.se


RSS 2.0