Dagens Bibelord - Fil 4:13.

Fil 4:13: Allt förmår jag i honom som ger mig kraft.


Den här versen tycker jag är så underbar. Den säger så mycket. Den säger att vi förmår ALLT i Honom som ger oss kraft. Det är inte lite det. ALLT. Tänk en stund på hur stort det är, på hur mycket det är som vi förmår att göra i Honom som ger oss kraft. Gud är bäst. Så är det bara. :)


Kommentarer
Skrivet av: JN

Bra ord. Ja det är jag som tagit kortet:-)

2009-08-04 @ 22:35:28
URL: http://kristen.blogg.se/
Skrivet av: ♥Jenny♥

tack vad kul du gillade inlägget jasså det tycker du haha ja vet inte jag skriver det jag känenr för jag e itne perfekt så om jag berättar hur jag var och hur jag blivit kan folk läsa att jag förändrats när dom inte träffat mej elelr träffar mej kan dom juh inte veta annars hehe

2009-08-05 @ 09:19:19
URL: http://liktenfjaril.blogg.se/
Skrivet av: p.

Jag tror att ni förmår allt i någon som inte finns och skulle klara er lika excellent utan att tro! Jag har gått från troende till ateist (skräckslagen till att börja med, men därefter alltmer befriad från diverse självbedrägeri och grubblerier) och vet att alla de underbara känslor och upplevelser man har som religiös fortsätter komma trots att man inte längre tror att det finns en annan Gud. Man förklarar dem bara annorlunda, eller inte alls.Lycka, kärlek och generositet, moral, skönhet och eufori - allt är lika möjligt utan att ständigt leta efter tecken på Gud.Tankeväckande läsning (om ni vågar? ;)) finns här: http://newsmill.se/artikel/2009/08/05/sa-kom-jag-fram-till-att-gud-inte-finns#comment-69764Glad sommar!

2009-08-05 @ 15:40:18

Skriv din kommentar här:

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

Mail: (det är bara vi som ser den!)

Hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback
Follow toliveforchrist

Jesussajten.se


RSS 2.0