Vill du att vi ska be för dig?

Nu tänkte jag att jag skulle presentera vår kategori Förbön.
     Förbön är kort sagt då man ber för någon, och vi vill gärna be för dig. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till [email protected] och berätta vad du vill att vi ska be för. Det kan vara något speciellt, eller så kanske du bara känner att du vill ha någon som ber för dig rent allmänt. Vi kommer då också att lägga upp ditt böneämne här på bloggen så att andra som vill kan vara med och be, vill du vara anonym på bloggen eller inte bli upplagd alls så är det bara att skriva det. Vi skulle också bli jätteglada om du skriver tillbaka till oss sen och berättar om du har upplevt något bönesvar från Gud. Och kom ihåg: Be, för att Gud lyssnar...


(Bilden är härifrån.)

Matt 7:7: Bed och ni skall få, sök och ni skall finna, bulta och dörren skall öppnas för er.
     I grundtexten uttrycker verben bed, sök och bulta genom sin grammatiska form något som fortgår. Detta innebär alltså att vi ska fortsätta att be. Vi ska inte sluta bara för att bönesvaret inte kommer på direkten.

Mark 11:23-24: Amen säger jag er: Om någon säger till detta berg: Lyft dig och kasta dig i havet, och inte tvivlar i sitt hjärta utan tror att det han säger skall ske, då skall det ske. Därför säger jag er: Allt vad ni ber om och begär, tro att ni har fått det, så skall det vara ert.
     Det är också viktigt att vi tror då vi ber. Har vi bara tro så ska vi till och med kunna flytta berg...

Blessings!

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

Mail: (det är bara vi som ser den!)

Hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback
Follow toliveforchrist

Jesussajten.se


RSS 2.0