Be för Jessica!

Nu har ett till böneämne kommit in till bloggen. Den här gången är det en tjej som heter Jessica som vill att vi ska be för henne.

Så här skriver hon:
Hej kan du be för mig lägga det på eran blogg mår dåligt har massa självmordstankar. Känns som att andra människor vill mig illa. Känns som om någon ond förbannelse be för mig snälla. Kram jessica.

Självklart så ska vi be för dig. Jag vet själv hur hemskt det är att ha självmordstankar och jag vet också att Gud kan förändra allt sånt och göra allt bra igen. Vi ska be för att Han gör allt bra för dig och att Han beskyddar dig om det nu faktiskt är någon som vill dig illa och att du ska känna dig trygg i Honom och i Hans kärlek.

Läs gärna Psalm 91 som handlar om tryggheten under den Högstes beskydd. Bland annat står det att om än tusen faller vid din sida, till och med tiotusen, så ska det inte drabba dig, och att Han ska ge sina änglar befallning om att bevara dig på alla dina vägar.
     Och i Rom 8:31 står det: Vad skall vi nu säga om detta? Är Gud för oss vem kan då vara emot oss? Kom ihåg det. Tänk på det då det känns jobbigt och som att andra vill dig illa. Gud är för dig och med dig.

/ Erica


Kommentarer
Skrivet av: garan

Hej, självklart skall ja be för Jessica.

Vi ska som bibeln säger ställa upp och bära varandras bördor.Det kommer en tanke på ett bibelord i Markus 2 om fyra män som hjälpte en man som var var lam och hissade ner honom på en bår som den lame låg på till Jesus.Mark.2:1-5."Jesus såg deras tro." När vi ser eller får reda på att någon behöver hjälp så handlar vi precis som de här fyra männen.Ber om att Jessica ska uppleva att hon är omsluten på alla sidor och att Gud håller henne i sin hand.Mvh garan

2009-10-02 @ 17:00:52
URL: http://garan. blogg.se
Skrivet av: margit

Jag skall "sucka till Gud" för Jessica! Gud ser vad hon just nu behöver. han kanske också kan sända någon ängel i hennes väg som kan göra att hon ser ljuset bakom molnen! Önskar även dig Guds välsignelse!

2009-10-02 @ 18:29:48
URL: http://margitholm.blogg .se
Skrivet av: margit

Jag skall "sucka till Gud" för Jessica! Gud ser vad hon just nu behöver. han kanske också kan sända någon ängel i hennes väg som kan göra att hon ser ljuset bakom molnen! Önskar även dig Guds välsignelse!

2009-10-02 @ 18:30:28
URL: http://margitholm.blogg .se
Skrivet av: Maria

Även jag ska be för Jessica. Gud är mäktig att göra stora under och han har omsorg om alla sina barn. Jag ber att Gud ska gripa in och att Jessica får känna frid i sitt hjärta. Att alla "mörka tankar" skingras och att ljuset och glädjen får ta plats. Skickar kärlek och styrkekramar till denna Jessica.Kram från Maria

2009-10-02 @ 22:38:54
URL: http://haggqvistmedq.blogg.se/
Skrivet av: Maria

Filmen var kanon :-)"Gran Torino"Ha en underbar helg. Blessings !!!

Kram Maria

2009-10-02 @ 22:41:13
URL: http://haggqvistmedq.blogg.se/
Skrivet av: rebecca

Jag kan försöka slänga iväg en tanke till Jessica i alla fall!svar: haha ja choklad är svårt att motstå ;) men ett tag käkade jag bara typ godis och choklad.. men nu har jag fått upp ögonen för chips :D haha så gott! fast som du säger, ingenting slår choklad ;)

2009-10-03 @ 11:02:22
URL: http://beccsbox.blogg.se/
Skrivet av: Katrin

okej!:D

2009-10-03 @ 11:06:40
URL: http://katrinc.blogg.se/
Skrivet av: ★ SimonSvensson ☆★☆ [ZvenZon.blogg.se] ★

Sv: Nej men 'Låt Den Rätte Komma In' Var inte ens läskig, den var precis som en barnfilm :P

2009-10-03 @ 16:31:19
URL: http://zvenzon.blogg.se/
Skrivet av: LovisaHenricssson

underbar blogg! :D <3

keep it up!

2009-10-03 @ 21:42:35
URL: http://lovisahenricssson.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

Mail: (det är bara vi som ser den!)

Hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback
Follow toliveforchrist

Jesussajten.se


RSS 2.0