Dagens Bibelord - Apg 3:1-10.

Apg 3:1-10:
Petrus och Johannes var på väg upp till templet vid tiden för bönen man ber vid nionde timmen. Då bar man dit en man som hade varit lam från födelsen. Varje dag satte man honom vid den tempelport som kallas Sköna porten, för att han skulle be dem som var på väg in i templet om en gåva. När han nu såg att Petrus och Johannes skulle gå in i templet, bad han om en gåva. De fäste blicken på honom, och Petrus sade: ”Se på oss!” Mannen såg uppmärksamt på dem och väntade sig att få något. Men Petrus sade: ”Silver och guld har jag inte, men vad jag har, det ger jag dig: I Jesu Kristi, nasaréns, namn: stig upp och gå!” Och han tog honom i högra handen och reste honom upp. Genast fick mannen styrka i fötter och vrister. Han hoppade upp, stod upprätt och började gå och följde med dem in i templet, han gick och hoppade och prisade Gud. Allt folket såg honom gå omkring och prisa Gud. Och de kände igen honom och såg att det var mannen som brukade sitta och tigga vid Sköna porten, och de fylldes av förskräckelse och förundran över det som hade hänt med honom.


(Bilden är hittad via Google.)

Idag valde jag att ta ett helt stycke som Dagens Bibelord just för att jag tycker att detta är så starkt och tänkte att ni skulle få läsa det i sin helhet.
     Mannen som vi kan läsa om hade säkert aldrig kunnat ens tänka sig då han vaknade den morgonen att han innan dagen var slut skulle kunna . Men Jesus gjorde det möjligt. I kraften av Hans namn sa Petrus åt honom att stiga upp och gå. Tänk på det en stund, och läs gärna texten igen om du vill. Jesus förändrar människors liv och Han vill använda oss för att göra det. Då vi tror kan vi också säga åt människor att stå upp och gå i Jesu namn eller vad det nu är som de behöver. Ingenting är omöjligt längre…

/ Erica


Kommentarer
Skrivet av: Maria

Amen !! Starkt bibelställe och så sant än idag. Jag tackar Gud varje dag, för jag känner att ju mer jag öppnar upp för honom, ju mer får jag av HONOM som ger mig kraft varje dag. Jag blir helt salig inombords och känner sådan glädje igen, över mitt liv, över allting som finns omkring mig. Ser på framtiden med tillförsikt, då jag känner att Gud vill använda mig på något sätt. Gäller att vara lyhörd och våga tro på löftena.

Tack Gud för att ditt ord kan få spridas även genom alika bloggar så att människor får "andlig föda"

Kram från Maria

2009-09-30 @ 17:41:16
URL: http://haggqvistmedq.blogg.se/
Skrivet av: Malin

<3

2009-09-30 @ 20:52:27
Skrivet av: MrGeek

All religion är bara en massa lögner och är till för att lura dom svaga i ett samhälle.signatur - http://www.metrobloggen.se/MrGeek

2009-10-01 @ 18:09:10
URL: http://www.metrobloggen.se/MrGeek
Skrivet av: ★ SimonSvensson ☆★☆ [ZvenZon.blogg.se] ★

Sv: Jaha okej, men det låter ju jätte trevligt! =D

Jag har själv nyss sett klart en film 'Låt Den Rätte Komma In'

Inte så bra faktiskt.. :/

2009-10-02 @ 03:38:05
URL: http://zvenzon.blogg.se/
Skrivet av: rebecca

svar: Ja det är riktigt skönt att få tillbaka det! Jag vill kunna köra runt på egen hand nu ^^ :D

2009-10-02 @ 13:10:38
URL: http://beccsbox.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

Mail: (det är bara vi som ser den!)

Hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback
Follow toliveforchrist

Jesussajten.se


RSS 2.0