Profetior är exakta!

Alla bibliska profetior som har slagit in har gjort det på ett väldigt exakt sätt. Det är ingen profetia som har slagit in bara litegrann och bara nästan stämt in med vad vi kan läsa i Bibeln, utan allt har stämt in exakt.
     Ett exempel på det är profetian som står i Matt 24:1-2: När Jesus lämnade templet och var på väg ut, kom hans lärjungar fram och visade honom på tempelbyggnaderna. Men han sa till dem: ”Ni ser allt detta. Amen säger jag er: Här skall inte lämnas sten på sten. Allt skall brytas ner.” Som säkert många av er redan vet så blev Jerusalem intaget år 70 e.Kr. Då förstördes också templet. Den romerske generalen Titus arméer omringade då staden och den brann ner. Det sägs att Titus gav order om att inte förstöra templet eftersom hans tro gjorde så att han hade en respekt för religiösa byggnader. Soldaterna fick på den här tiden inte betalt i vanlig lön för sitt arbete utan plundrade istället fienden på det som var av värde. Ett av de bästa bytena var guld, och då bränderna brann ohejdat i staden steg hettan upp mot templet och guldet smälte och rann ner i sprickor i stenarna som utgjorde templet. Eftersom allt blev förstört var detta guld det enda som var av värde och för att komma åt det var soldaterna tvungna att ta isär templet sten för sten och precis som Jesus sa så bröts allt ner och man lämnade inte ens sten på sten. Om vi idag tittar på klagomuren så kan vi också se att det är väldigt stora stenblock nära grunden. Några av dem är från templet på Jesu tid och på grund av den enorma vikten har de burits sten för sten från tempelplatsen till sin nuvarande plats. Man lämnade inte sten på sten.


(Bilden är hittad via Google.)

Det jag vill säga med detta exempel är att även de profetior som inte redan har slagit in kommer att göra det, och de kommer att göra det på samma exakta sätt som de tidigare profetiorna. Det kan vi vara säkra på.

/ Erica


Kommentarer
Skrivet av: Julia

sv: Tack snälla du!Det är dessutom frågestund på min blogg, så du får gärna fråga något där: kanske undrar du över något eller vill lysa upp min kväll? ;)2009-12-04 @ 20:24:44
URL: http://juliapysslar.blogg.se/
Skrivet av: Mandy

Ja det har varit riktigt spännande att flytta! Massa kramar

2009-12-05 @ 13:55:31
URL: http://mizzmandy.blogg.se/
Skrivet av: Maria

Svar: Jag håller på Erik, han är ju kanonduktig.Intressant läsning här ovan. Allt gott till dig.

Frid / Maria

2009-12-06 @ 17:33:25
URL: http://haggqvistmedq.blogg.se/
Skrivet av: rebecca

Tror du även mayafolkets profetia om att jorden kommer gå under 2012 kommer stämma? Eftersom deras tidigare profetior har stämt också? :)svar: Man är aldrig för liten för en chokladkalender ^^

2009-12-07 @ 18:11:16
URL: http://beccsbox.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Ska vi komma ihåg dig?

Mail: (det är bara vi som ser den!)

Hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback
Follow toliveforchrist

Jesussajten.se


RSS 2.0